Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

Saját készítésű meglepetések anyák napjára

anyáknapi virágok

A virág mindig szép meglepetés anyák napjára. Még szebb, ha ezt a saját kis kezével készíti édesanyjának a kisfiú. Ezeket a virágokat egészen biztosan szívesen készíti, hisz drótokat kell hajlítgatni, formázgatni, a drótokkal pedig szívesen ügyködnek a kislegények!
Ha kész a virág, még egy kis tükröt is keretbe foglalhat anyának!

 

Mire lesz szükség a virágokhoz?
– 1 színes zsenília
– 2 zöld zsenília
– 1 színes pompom
– ragasztó

Elkészítése:
Az egyik zöld zsenília lesz a virág szára, a másikból levelet formázunk úgy, hogy közben rátekerjük a szárra is. A színes zseníliát három kb egyforma nagyságú sziromra formázzuk, majd a szárhoz rögzítjük (a zöld zsenília végét rátekerjük). Ezután a virág közepére ragasztunk egy színes pompomot.
Célszerű olyan színeket választani sziromnak is, illetve a virág közepének is, amilyen virág valóban létezik. Minden kellék kapható a hobbiboltokban. Néhány perc alatt elkészíthető egy szál virág, úgyhogy a lelkesebb srácok egész csokorral is hajtogathatnak. Még vázába téve is jól mutatnak ezek a virágok, elég erős a száruk!

     anyáknapi virág  anyáknapi virágok

Mire lesz szükség a tükörhöz?
– dekorgumilap
– dekorgumi figurák
– tükör
– ragasztó

Elkészítése:
Egy kisméretű tükröt próbálj beszerezni, ehhez igazítsd a hátlap méretét. A közepére ragaszd fel a tükröt, majd bízd a kisfiadra, hogy dekorálja ki a keretet. Készen is kaphatók öntapadós dekorgumi figurák, de akár saját kezűleg is lehet kivágni virágokat, szivecskéket, bármilyen formát. Ha ez utóbbit választottátok, akkor a ragasztóra most is szükség lesz, hogy a tükör köré rögzítsétek!
(A háttérként használt lap másik oldalára mágnes-szalagot is lehet ragasztani, hogy anya a hűtőre feltehesse és még a konyhában is bármikor megnézhesse magát!)

tükör

Versek anyák napjára >>
Egy anyák napi virág >>

[wysija_form id=”1″]

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: