Kedvenc könyvem: Valahol, messze

valahol, messze

Kedves olvasótársaim!
Nemrég olvastam az egyik kedvelt írómtól Lois Lowrytól a Valahol, messze című könyvet (sok regényének vagyok birtokosa). Ezt a művet olyanoknak szeretném ajánlani, akik képesek és szánnak is időt arra, hogy elgondolkodjanak egy kicsit.

Miben segít a Valahol, messze?

A könyvnek a tartalma egy elragadó történet: egy árva mozgássérült lány életét mutatja be, egy számunkra durvának, furcsának tűnő közösségben. Megtestesül benne a kegyetlenség, gonoszság, de a barátság, és a jószívűség is. Érzékletesen megmutatja, ha van esély, küzdeni kell, és nem feladni, mert a remény hal meg utoljára. Azt, hogy ne hagyd, hogy kiutáljanak vagy bántsanak és ha azt mondják, hogy haszontalan vagy, ne fogadd el! Légy hasznos abban, amiben tudsz! A tehetséged ne hagyd kárba veszni! A regény segít, hogy a mindennapokban is meg tudd találni a boldogságot. Ezért egyaránt ajánlom felnőtteknek és gyereknek, mert közösen lehet elbeszélgetni róla.

Meglepetések a könyvnek köszönhetően

Sok szép estémnek volt ez a fénypontja. Az ilyen beszélgetéseknél megtudhattam sok dolog értelmét, megismerhettem a szüleim gondolatait. Ennek a műnek a tartalmát nem ugyanúgy látod, mint a többiek, az eseményeket mindenki máshogy éli meg. LeventeA könyvben lévő rendszert senki sem tudja megérteni, bele kell képzelni magad. Néhány helyen csalódni fogsz és átverve érezheted magad, de ez az érzés enyhülni fog, ahogy haladsz előre az eseményekkel. Olyan érzésed is lesz, hogy nem bírod olvasni, mert szíved szerint megváltoztatnád, átírnád azt a részt, de idővel rájössz, hogy bizonyos dolgok így fogják megkapni a jelentőségüket. Csodálkozni fogsz, mert a könyvben az emberek sok olyan dolgot csinálnak, ami nekünk nagyon meglepő, de ez nekik a mindennapjaik része. Ezeket elmondtam, de hogy meg is értsétek, el kell olvasni!

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, akkor nagyon jó szórakozást kívánok hozzá, és a többi kötetéhez is!

Raikovich Levente

Itt megvásárolható a könyv >>

[wysija_form id=”1″]

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: