Kedvenc könyvem: Nyár a szigeten

kedvenc könyvem

Ezt a könyvet magamfajta korú, 2-4. osztályos gyerekeknek ajánlom. Sok benne a humor, gyakran megnevettetett. Nagyon könnyen bele tudtam élni magam, úgy éreztem, mintha én magam is ott táboroznék a gyerekekkel a szigeten.

Szeretek olvasni!

Még a születésnapomra kaptam a könyvet, mert a barátaim tudják, hogy nagyon szeretek olvasni, és megbecsülöm a könyveket. Ezt a regényt nem ismerik olyan sokan, pedig annyira élvezetes volt olvasni, hogy le sem tudtam tenni, és azután még többször is újraolvastam.

Csukás István: Nyár a szigeten

Nagyon tetszett benne Csukás István humora (például, hogy az egyik gyerek hortyogása a szilvalekvár rotyogására emlékeztet), és a történet maga is megfogott: például ahogy a fiúk számháborút játszottak, hogy a szigetlakók nyertek, és ahogy azt az egy hetet ott magukban tölthették. Kedvenc szereplőm Cseppcsányi, akinek szintén remek a humorérzéke. Velem ellentétben ugyan nagyon alacsony, de teljesen a helyén van az esze és a szíve, kedves, barátságos és még a madzagtávírót is ő találta fel. (Többet nem mondok róla, olvassátok el a könyvet!) Tetszett még Szinyák is, akinek a harciassága és az ékesszólása fogott meg, bár ő a partlakók oldalán áll.

lukacsTippek a regényből

Remek ötleteket is kaptam a regényből: például hogyan lehet fatörzset hajóként használni, hogyan kell a tábort biztonságosan körbekeríteni, vagy hogyan lehet csapdát készíteni egyetlen gödörből. Úgy gondolom, hogy ez a könyv akár valóság is lehetne. Szívből ajánlom a könyvet mindenkinek, aki szereti a kalandokat, az izgalmakat és a nevetést.

Kis Magor Lukács

Itt te is beszerezheted a könyvet! >>

[wysija_form id=”1″]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: