Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

A családom a szponzorom! – fotópályázat 10-18 éves fiataloknak

szponzor

A Nagy Sportágválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös fotópályázatot hirdet 10-18 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén.

 


Ki pályázhat?

A pályázaton 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
– magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
– betöltötték vagy legkésőbb 2015. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2015. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket.

A pályázat tartalma
A pályázók olyan fotókkal, maximum 6 képből álló „fotóalbummal” pályázhatnak, amelyek bemutatják azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, művészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. A pályázók ily módon kifejezhetik köszönetüket és hálájukat első szponzoraiknak és támogatóiknak, vagyis szüleiknek, családjuknak. A képanyag vizuális eszközökkel mutathatja be a fiatal napirendjét, sport vagy művészeti területen elért eredményeit, versenyeit, az edzés, felkészülés, majd a szurkolás, a közös öröm, ünneplés vagy éppen a vigasztalás pillanatait.
Egy pályázó maximum 6 db fotót küldhet be, a képek mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot. A pályázaton nem kell feltétlenül fényképalbumot, több fotóból álló fényképsorozatot beküldeni, akár egy fotóval is el lehet indulni. A fotók mellé lehetőség van képaláírások, szöveges magyarázatok feltüntetésére is, melyek még személyesebbé tehetik a köszönetnyilvánítást. Csak a jpg, tif.vagy png formátumban érkező fényképeket tudjuk értékelni.

A pályázat benyújtása
A pályázati adatlapot és a pályázati anyagot a http://www.sportagvalaszto.hu weboldalon elérhető „A családom a szponzorom – fotópályázat” linken keresztül  lehet kitölteni, benyújtani.
Pályázatokat csak a fentiekben meghatározott linken keresztül, elektronikus úton lehetséges beadni.
A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati adatlap hiánytalanul ki van töltve! A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlapokat – és így a pályázatokat is – érvénytelennek tekinti.

Pályázati díj nincs.
A pályázat benyújtási határideje: 2015. szeptember 7.
A pályázat kezelője: Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda
A pályázat értékelése: a beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.

A kiíró a pályázat eredményeit a http://www.sportagvalaszto.hu és a http://www.ujeuropaalapitvany.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. A nyilvános eredményhirdetésre a 2015. szeptember 18-19-ei XVII. Budapesti Nagy Sportválasztó rendezvényen kerül sor.

A pályázaton elnyerhető nyeremények
A zsűri a beérkező pályázatok közül a legjobbnak ítélt pályázatokat részesíti díjazásban az alábbiak szerint:
1. díj: 1 család számára 150.000 Ft értékű családi wellness hétvége
2. díjak: 3 db 25.000 Ft értékű MOL Blue kártya
3. díjak: 5 db 10.000 Ft értékű MOL Blue kártya
A nyereményeket a MOL Nyrt biztosítja.

A pályázaton való részvétel szabályai
A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda a Nagy Sportágválasztó rendezvény népszerűsítésére használja, ezzel kapcsolatos publikációkban, kiadványokban térítésmentesen, teljes körűen megjelentesse.
A beküldött és nem díjazott pályamunkákat a pályázat kiírója nem őrzi meg. A pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a fotópályázat kiírói külön szerzői jogdíj fizetése vagy külön felhasználói szerződés kötése nélkül is megjelentessék a nyertes pályamunkákat/fotókat.

A pályázati felhívás letölthető és a pályázatok benyújtásához szükséges link elérhető: www.sportagvalaszto.hu vagy a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalakról.

[wysija_form id=”1″]

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: