Mit tehet egy édesanya, ha elveszíti kisfiát?

cseppke nyálkendő

Minden fiús anyuka tudja, hogy egy totyogó kiscsibész milyen kíváncsi, mozgékony vakmerő és bátor, ezért talán könnyebben elcsavarog a szülei mellől. Azonban egy totyogó beszélőkéje még kevésbé jól működik, tehát elég nehéz belőle kiszedni, hogy ki ő, kik a szülei, pláne a telefonszámukat, vagy hogy hol lakik.

Ezek után nem csoda, ha minden fiús anyuka rémálma, hogy egyszer, egy zsúfolt pláza forgatagában, vagy mondjuk egy emberekkel teli szabadtéri rendezvényen nem találja sehol a gyermekét, mert az elkóborolt.
Mit tehet ilyenkor a szülő? Tulajdonképpen semmit. Ja, de! Pánikba eshet, körbe-körbe rohangálva szólongathatja gyermekét, megkeresheti a helyi hangosbemondót (ha van), hátha oda adták le szegény kis manót, vagy ha nagyon megijedt, elszaladhat a rendőrségre. De tulajdonképpen hathatós segítséget nem tud nyújtani sem gyermekének, sem annak, aki megtalálta őt.
Ám beszéljünk múlt időben, hiszen most már elébe mehet a bajnak.

Itt a megoldás!
A Cseppke márka tulajdonosai gondoltak egy nagyot, és kifejlesztették a “Babakódos” sálakat, melyekkel tökéletesen megoldják ezt a problémát. Hogyan? Miután a szülő kiválasztotta a neki tetsző mintát, még a vásárláskor megadhatja a nevét és telefonszámát. Ezt az információit egy specscan meiális QR-kódba rejtik, amelyet a kiválasztott mintával együtt rányomtatnak a kisgyermek sáljára. Így egy olyan abszolút perszonalizált terméket adnak az aggódó szülő kezébe, amely azon túl, hogy eredeti funkcióját is betölti, vagyis védi a baba ruháját a bukás és nyálzás okozta nedvességtől, ha úgy adódik, segít visszajuttatni az elkóborolt gyermeket szüleihez. Ehhez csak egy okostelefonra van szükség, amelybe beolvasva a kódot, a gyermeket megtaláló felnőtt azonnal hozzájut a szülő által megadott adatokhoz, és rögtön gondoskodhat a kicsi hazajutásáról.

Miért pont QR-kód?
scan meKétségtelenül egyszerűbb lenne a szülő telefonszámát kiírni a babasálra, de ki szeretné az adatait ilyen nyíltan kiteregetni ország-világ előtt, ha nem muszáj? Míg a gyermek a szülővel vagy az őt felügyelő felnőttel van, a QR-kód védi az adatokat, hiszen lehetetlen titokban, az engedélyünk nélkül beolvasni egy mobiltelefonba. Ám, ha ne adj Isten megtörtént a baj, a QR-kód jóval több információt tud közölni a gyermek megtalálójával, mint amennyi az általa elfoglalt helyre fizikailag elférne. Az okostelefonok rohamos elterjedésének köszönhetően pedig az elkóborolt csöppség nagy valószínűséggel botlik olyan felnőttbe, aki egyetlen kattintással, helyesebben kódszkenneléssel hozzáfér az adatokhoz, így könnyedén előkeríti a szüleit és juttatja vissza hozzájuk.

Kiknek ajánlott?
A Cseppke babasálak csak nevükben kizárólag a babáké, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy nyakmelegítőként a nagyobb gyerekek is szívesen hordják ezeket a vagány ruhadarabokat. Így a Babakódos termékeket mindenkinek ajánlják, aki nem biztos még abban, hogy gyermeke megjegyzi adatait, amelyek révén biztonsággal hazatalálhat.

Ám a Cseppke tulajdonosai optimisták, ezért azt remélik, hogy a Babakódos sálak pontosan úgy működnek, mint az esernyő. Ha visszük magunkkal, biztosan nem történik semmi baj.

Hol lehet hozzájutni?
A Babakódos sálak, ahogy a Cseppke többi kedves figurával ellátott kendői is, a www.cseppke.hu cím alatt lévő Cseppke Nyálkendő és babasál webáruházban kaphatóak. A weboldalon a termékek mellett sok-sok egyéb hasznos dolog is megtalálható, hiszen ingyenesen letölthető Babaöltöztetési 1×1, kifestők és versek, vicces “gyerekszáj”-gyűjtemény, mesék, valamint hasznos tippek és cikkek is várják az odakattintó érdeklődőket.

Szeretnél ilyen babakódos sálat nyerni? Próbálj szerencsét, kattints ide!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: