HipnoSzülő találkozó

A HipnoSzülés program 24 éve jelen van a világban és 2 éve már Magyarországon is elérhetővé vált. A program rendkívül hatékony módon segít felkészülni egy tudatosan megélt, gyengédebb és örömteli szülésélményre.

Először rendezzük meg a HipnoSzülő találkozót, ahova olyan édesanyák és szülők látogatnak el babáikkal, akik a módszer segítségével készültek a szülésre, így lehetőség nyílik közvetlenül az Ő tapasztalataikon keresztül megtudni az Örömteli szülés titkát.

HipnoSzülő találkozó időpontja, helyszíne
2013. szeptember 21.-én, szombaton 15 órakor rendezzük meg az első magyar HipnoSzülő találkozót. Helyszín: az Örömteli szülés Stúdió, XI. Hosszúréti utca 41-43. D.lh.fsz.2.

HypnoBirthing®, azaz a Hipnoszülésről röviden
A HypnoBirthing egy rendkívül hatékony mentálprogram. Alapvető célja, hogy harmóniát teremtsen a test, a lélek és az elme között. Megtanulod, hogyan támogasd meg fejből tested szülési folyamatait, hogyan vedd fel könnyedén a kapcsolatot a babáddal, hogyan engedd el a szüléssel kapcsolatos téves hiedelmeidet, félelmeidet. Amikor felszabadul az elme a félelem hatásától, a testben gyengéden kiteljesedésének a szülési mechanizmusok.

A program a mélyrelaxáció, az önhipnózis, vizualizációs gyakorlatok és speciális légzéstechnikák segítségével készít fel egy biztonságosabb, rövidebb, gyengéd szülésélményre. Mindenki számára megtanulható és már a várandósság alatt magabiztosságot, nyugalmat és békességet biztosít számodra. Az apa, a szülés aktív résztvevőjévé válik, ami egy intim, mély élményben részesíti a párokat.

A Hipnoszülés program egy remek lehetőség minden nőnek újra felfedezni a természetes szülés gyengéd, örömteli oldalát.

Évente párok ezrei tapasztalják meg a világ 44 országában a program nyújtotta szülési előnyöket. Tapasztald meg Te is a szülés gyengéd, örömteli oldalát!

Kuharcsik Réka
HypnoBirthing szülésfelkészítő, (HTIA) hipnoterapeuta
www.oromteliszules.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: